Bemutatkozás

Üdvözöljük a NeTcar autósiskola weboldalán!

A 2014-es évben megalakult autósiskolánk új színt kíván vinni a jogosítványt megszerezni vágyó fiatalok lehetőségeiben. Autósiskolánk nem egy megszokott autósiskola! A XXI. század vívmányait és technikai fejlődését kihasználva, elsők közt vezettük be az e-learning féle oktatást. Mi nem a lépést szeretnénk tartani a többi autósiskolával. A NeTcar diktálni szeretné a tempót. Ennek az új lehetőségnek köszönhetően, megkönnyítve a jogsi megszerzését hazánk fiatalembereinek.

Manapság, ebben a rohanó világban, amikor szinte semmire sincs ideje az embernek, mi megoldást kínálunk. Rugalmasság, precizitás, tapasztalat. Úgy gondolom, ezzel a három szóval lehetne leginkább jellemezni szombathelyi, győri, veszprémi és még számos dunántúli városban található autósiskolánkat és az itt dolgozó oktatókat. Rugalmasság: büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon az egyik legrugalmasabb autósiskolának számítunk. Az e-learning bevezetése, az oktatók odaadása a tanulóik iránt kétséget kizáróan egyedülálló hazánkban. Precizitás: a NeTcar-ban nem csak a tananyagot adják le neked, hanem oda is figyelnek Rád! Autósiskolánknak ugyanúgy fontos minden egyes tanítványa. Közös célunk, hogy maximális tudással érhesd el jogosítványod megszerzését. Tapasztalat: Oktatóink a legkiválóbb munkát végzi területükön. Nem kell félned, mindenben a rendelkezésedre állnak és hasznos tanácsokkal egyengetik a jogsi megszerzéséhez vezető rögös utadat. Mindent összefoglalva neked elég annyit tudnod, hogy egy kiváló csapat lesz segítségedre akár a „B” kategóriás akár más típusú jogosítványod megszerzésében.

Ha kevés időd van, vagy esetleg bizonytalan vagy a jogsi megszerzését illetően, mi megnyugtatunk, és csak annyit mondunk: autósiskolánkkal sikerülni fog!

Ügyfélfogadással és gyakorlati oktatással várunk Szombathelyen, Győrben, Veszprémben és további Észak-dunántúli városokban. Bővebb információt találsz weboldalunkon, illetve esetleges kérdéseidre a tanfolyammal kapcsolatban telefonon is érdeklődhetsz.

NeTcar – Az autósiskola! Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!

 

Zarowny Lászlónak hívnak Vas megyében, Káldon élek a családommal és a Netcar Autósiskola vállalkozója vagyok. 2005 óta dolgozom oktatóként. Pályafutásom a Celldömölki kirendeltségnél kezdtem, majd a Sárvári kirendeltséghez is regisztráltattam magam. B kategóriás gyakorlati oktatással foglalkozom. Teljes odaadással- lelkiismeretesen végzem a munkámat, amely 2 éve meghozta a gyümölcsét, főállású szakoktatóként végzem a mindennapjaimat. Az letelt 9 év alatt rengeteg tudásra tettem szert a munkám folyamán. Ezt a mindennapok pozitív visszajelzésekkel adják a tudomásomra. A lakóhelyemen lévő Általános Iskolában most már évről-évre kerékpáros elméleti és gyakorlati oktatásban részesítem az itt élő diákokat gyermeknap keretében, amelynek mindig nagy sikere van. Az eltelt kitartó, megfeszített munka során rutinos szakoktatónak mondhatom magamat. Vannak nehézségek e szép szakmában, de úgy gondolom, hogy kihívások nélkül egyhangúak lennének a napjaink. Úgy érzem, ebben a szakmában megtaláltam mindazt, amely kihívásokat és a mindennapok szépségét tartalmazza, mondhatni valóra vált egy álmom, mert olyan szakmában dolgozom, amelyben örömömet lelem. Ezt nagyon sok ember nem mondhatja el magáról. Továbbra is lelkesen, tudásom minden erejével azon leszek, hogy a jogosítványra jelentkezőket megtanítsam a közlekedés minden rejtélyére-szépségére.
Zarownyi László
gépjármű oktató
> Zarownyi László - Magyar